Notice: Array to string conversion in /home/1016714.cloudwaysapps.com/gndqumxdbp/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/opengraph/class-image.php on line 606

Notice: Array to string conversion in /home/1016714.cloudwaysapps.com/gndqumxdbp/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/opengraph/class-image.php on line 606
Coaching: Ledelse og management

Kære Helle
Der er allerede gået fire måneder siden, jeg havde min sidste samtale med dig. Tiden er fløjet afsted, mens jeg ihærdigt har arbejdet på at holde fast i mig selv. Det har ikke hele tiden været nemt, men med tanke på vores sessioner, hvor du helt konkret har holdt mig tilbage, bedt mig stoppe op og hvor du har lært mig, at jeg og ikke andre sætter dagsordenen, kommer jeg gradvist mere styrket gennem processen med at komme tilbage som arbejdstager.
Mit nuværende job har den perfekte ramme, men kollegialt, indholds-og ledelsesmæssigt har det været noget nær en katastrofe. Så jeg har søgt og fået et nyt job, som jeg forventer giver meget mere mening, med næsten lige så gode rammer, 30 timer om ugen og tilsyneladende engageret ledelse og kolleger. Jeg glæder mig og føler, at jeg nu for alvor skal til at starte et helt nyt kapitel, hvor det er mig, der har taktstokken i hånden.
Jeg er dig meget taknemmelig for den tid vi har brugt sammen, den ro, det mod og de mantraer, som nu er min strategi, har jeg fået med fra vores tid og refleksion sammen. Mange tusind tak for det🙏🏼

Leder
Coaching: Dårligt arbejdsmiljø

Jeg fik anbefalet Helle, og det er den bedste anbefaling længe. Jeg kom til Helle med et håb og forventningen om hjælp til at kunne lægge en periode med dårligt arbejdsmiljø bag mig og begynde at se fremad, men hvor har jeg fået så meget mere med. Jeg står nu med en klar plan for, hvad jeg vil. Helle formår at spørge, lytte, perspektivere og udfordre på en professionel og hjertelig måde, som virkelig giver selvindsigt og rum til refleksion og udvikling.  Jeg har fundet en ro i mig selv, som jeg ikke vidste fandtes, og sikke en frihed både til at gøre og ikke at gøre. Jeg har haft min sidste session, men har sagt ”på gensyn”, for denne  ”kalibrering” er guld værd. Tak for alle de gode værktøjer og ikke mindst alle de gode grin”

Senior Manager
Samtaleterapi & coaching: Depression og stress

Jeg startede hos Helle, grundet depression og stress. Helle var fra første møde utrolig empatisk og direkte.

Hun ser med det samme, hvad jeg har brug for, og lader mig ikke ’snakke udenom’ men fastholder mig i den konkrete problematik.

Helle er ikke en overrumplende psykolog, men har en evne til at guide på en kærlig og nænsom måde. Den sparring jeg har haft med Helle, har været utrolig udviklende og positiv.

Helle vil til enhver tid, få min varmeste anbefaling.

Senior Koordinator og forhandlerkonsulent
1 2 3 7