Profil

I min psykologpraksis beliggende i Hans Broges Bakker ved Aarhus tilbyder jeg samtaleterapi for voksne. Jeg tilbyder både individuel terapi og parterapi.

I kraft af min mangeårige baggrund som erhvervspsykolog tilbyder jeg desuden personlig coaching og testning i relation til karriere og arbejdsliv.

Jeg har særlig interesse for og erfaring med stress – og de følger i form af eksempelvis angst og depressive symptomer som ofte følger i kølvandet. Jeg har speciale i akut stress, arbejdsrelateret såvel som privatlivsrelateret. Begge typer er kendetegnet ved at have rod i konkrete hændelser eller en konkret (livs-)situation. Jeg har desuden en særlig interesse for kronisk stress, som i en del tilfælde ligger nedenunder de mere akutte stressformer, og som er kendetegnet ved en generel følelse af uro eller ubehag, som kan komme til udtryk i form af øget sensitivitet og nedsat robusthed – eller omvendt: i form af forringet sensitivitet og øget kynisme. Kronisk stress er en følge af tidlige bio-psykologiske udviklingsforstyrrelser.

Som person er jeg venlig og imødekommende, og ser det som min vigtigste opgave, at skabe en relation til dig, hvor du føler dig set, anerkendt og tryg. Samtidig er jeg også en direkte person, som tilstræber altid at formidle de væsentlige observationer og tanker, jeg har, på en måde som er tydelig, respektfuld og undersøgende.

Som psykolog, autoriseret af Socialministeriets Psykolognævn, arbejder jeg i henhold til psykologlovens tavshedspligt og etiske regler.