Profil

I min psykologpraksis beliggende i Hans Broges Bakker ved Aarhus tilbyder jeg samtaleterapi for voksne. Jeg tilbyder både individuel terapi og parterapi.

I kraft af min mangeårige baggrund som erhvervspsykolog tilbyder jeg desuden personlig coaching og testning i relation til karriere og arbejdsliv.

Jeg har særlig interesse for og erfaring med stress – og de følger i form af eksempelvis angst og depressive symptomer som ofte følger i kølvandet.

Jeg tilbyder behandling i forbindelse med akut stress, arbejdsrelateret såvel som privatlivsrelateret. Akut stress er kendetegnet ved at have rod i konkrete hændelser eller en konkret (livs-)situation. Jeg tilbyder også behandling i forbindelse med kronisk stress som følge af udviklingstraumer. Kronisk stress er begrundet et nervesystem som er i generelt forhøjet beredskab. Det kan opleves som en tendens til at føle uro eller ubehag – og det kan komme til udtryk som øget sensitivitet og sårbarhed eller som formindsket sensitivitet og øget kynisme. Jeg arbejder terapeutisk med stress ud fra en NARM-tilgang, som du kan læse mere om her.

Som person er jeg venlig og imødekommende, og ser det som min vigtigste opgave, at skabe en relation til dig, hvor du føler dig set, anerkendt og tryg. Samtidig er jeg også en direkte person, som tilstræber altid at formidle de væsentlige observationer og tanker, jeg har, på en måde som er tydelig, respektfuld og undersøgende.

Som psykolog, autoriseret af Socialministeriets Psykolognævn, arbejder jeg i henhold til psykologlovens tavshedspligt og etiske regler.