Klientudtalelser | Psykolog anbefalinger

På denne side finder du udtalelser fra klienter der enten er eller har været i et forløb hos mig. Du er velkommen til at læse mere om de muligheder du har med enten samtaleterapi, parterapi eller coaching – eller kontakt mig hvis du har spørgsmål. Mvh. Helle

Jeg fik et psykologforløb ved Helle i forbindelse med skilsmisse. Det har været et rigtigt godt forløb hvor det vigtigste for mig var at få parkeret min kæmpe skyldfølelse og dårlige samvittigh... Læs mere
Camilla E. | 38 år
Mellemleder | IT
Tusind tak for seancerne hos dig. Jeg har fået så meget ud af det og det har været så dejligt at være hos dig.... Læs mere
Lone | 54 år
Receptionist
Kære Helle, Undskyld for alt for sent svar. Der har været run på i den seneste uge - men faktisk fordi, at jeg i eftermiddag underskriver en ny jobkontrakt 😄 jeg har fulgt alle dine ord og ve... Læs mere
Dorte | 32 år
Global Manager
Hej Helle Du skal vide at jeg er dig meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået hos dig. Din måde at være på og din måde at møde mig på, har været helt fantastisk. Tak 😊 Bedste hi... Læs mere
Berit | 43 år
Sekretær
Kære Helle Tak for din hjælp, du fik mig på rette spor i en meget kaotisk tid, så jeg kunne komme til at fungere igen. Du har været en kæmpe støtte, og allerede fra første samtale kunne jeg... Læs mere
Susanne | 56 år
Grafiker
Når man farer lidt vildt i tilværelsen og er mere trist en glad, er det altid rart at tale med nogen, der forstår en. Men Helle udfordrer også. Hun udfordrede min måde at tænke på, mit eget van... Læs mere
Lærke | 41 år
Administrativ medarbejder
I forbindelse med stress, har Helle hjulpet mig med at genfinde energien og overskuddet til at træffe de nødvendige beslutninger, der skulle til, for at komme tilbage på min arbejdsplads, med troen... Læs mere
Peter | 51 år
Direktør
Helle har mødt mig 100 % hvor jeg er, og jeg har hver gang fået en tryg følelse af Helles faglighed og erfaring. Helles ro og nærvær har gjort at jeg har kunnet spejle og reflektere, tage ansvar ... Læs mere
Mette | 50 år
HR chef
Jeg har i en periode, været gennem et coaching forløb hos Helle. Jeg befandt mig pludselig selv blandt den tilsyneladende støt voksende gruppe af mennesker der ender med diagnosen ”Stress”, ... Læs mere
Morten Brendstrup | 46 år
Underviser | Tidl. chef Skolen for Transport og Logistik - AARHUS TECH
Helle, du har hjulpet mig med at indse at, det jo ikke kun er andre der trigger noget i mig, jeg trigger så sandelig også noget i andre, med min måde at møde folk på. Under forløbet har jeg form... Læs mere
Charlotte Vissing | 45 år
Kontorassistent
Helle har hjulpet mig med at forstå mit eget forsvar og adfærdsmønstre og med at få taget ansvar for de indgroede dårlige vaner og tankemønstre. Jeg har fået hjælp til at vende situationern... Læs mere
Lene | 46 år
Kontorassistent
Jeg har været rigtig glad for at blive mødt med så stor venlighed og humor! Jeg tror ikke der har været en samtale, hvor jeg ikke har grinet, selvom samtalen måske har startet med noget, der var ... Læs mere
Sofie | 23 år
Studerende
Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Helle. Mit forløb hos hende har givet mig en større selvindsigt og hjulpet mig til at træde et skridt tilbage særligt i forhold til de udfordringer,... Læs mere
Lone | 47 år
Helle hjalp mig med at finde frem til og arbejde med helt konkrete strategier til at mindske stress. Strategier, som nu er en fast bestanddel i min personlige værktøjskasse. Jeg oplevede mit forløb... Læs mere
I. Rasmussen | 38 år
Marketing Projektleder

Kontakt din psykolog i Brabrand, Aarhus 

Du kan kontakte mig her via formularen eller telefonisk

Helle Falsberg - Aut. Psykolog Århus | Kort ventetid

Helle Falsberg

TELEFONTID

Man - Torsdag
08:00 - 08:45

4040 5225

(Efterlad evt. besked og jeg vender tilbage snarest muligt)

7 + 7 =

Ved kontakt giver du automatisk samtykke til at tilsendt info behandles fortroligt jf. min hjemmesides samtykkeerklæring.