Notice: Undefined variable: archive_testimonial_specificcategory_list in /home/1016714.cloudwaysapps.com/gndqumxdbp/public_html/wp-content/plugins/divi-testimonial-slider/includes/modules/ETTestimonialArchive/ETTestimonialArchive.php on line 1356

Klientudtalelser | Psykolog anbefalinger

På denne side finder du udtalelser fra klienter der enten er eller har været i et forløb hos mig. Du er velkommen til at læse mere om de muligheder du har med enten samtaleterapi, parterapi eller coaching – eller kontakt mig hvis du har spørgsmål. Mvh. Helle

Kære Helle Der er allerede gået fire måneder siden, jeg havde min sidste samtale med dig. Tiden er fløjet afsted, mens jeg ihærdigt har arbejdet på at holde fast i mig selv. Det har ikke hele tiden...

Læs mere
Pernille, 44 år
Leder

Jeg fik anbefalet Helle, og det er den bedste anbefaling længe. Jeg kom til Helle med et håb og forventningen om hjælp til at kunne lægge en periode med dårligt arbejdsmiljø bag mig og begynde at se...

Læs mere
Signe, 38 år
Senior Manager

Jeg startede hos Helle, grundet depression og stress. Helle var fra første møde utrolig empatisk og direkte. Hun ser med det samme, hvad jeg har brug for, og lader mig ikke ’snakke udenom’ men...

Læs mere
Mette Thorsen Lorenzen, 38 år
Senior Koordinator og forhandlerkonsulent

Jeg var meget ked af det, da jeg startede hos Helle men stille og roligt fik vi arbejdet os frem til problemstillingerne. Jeg har fået rigtige gode værktøjer med som jeg kan bruge både i privatlivet...

Læs mere
Dorte, 53 år
Laborant

Jeg vil til hver en tid anbefale Helle, til mine fortrolige. Jeg er blevet taget varmt og professionelt imod, og jeg har oplevet forløbet/samarbejdet som meget lærerigt, effektivt, øjenåbnende og er...

Læs mere
Anonym

Jeg fik et psykologforløb ved Helle i forbindelse med skilsmisse. Det har været et rigtigt godt forløb hvor det vigtigste for mig var at få parkeret min kæmpe skyldfølelse og dårlige samvittighed,...

Læs mere
Camilla E. | 38 år
Mellemleder | IT

Tusind tak for seancerne hos dig. Jeg har fået så meget ud af det og det har været så dejligt at være hos dig.

Lone | 54 år
Receptionist

Kære Helle, Undskyld for alt for sent svar. Der har været run på i den seneste uge - men faktisk fordi, at jeg i eftermiddag underskriver en ny jobkontrakt ???? jeg har fulgt alle dine ord og...

Læs mere
Dorte | 32 år
Global Manager

Hej Helle Du skal vide at jeg er dig meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået hos dig. Din måde at være på og din måde at møde mig på, har været helt fantastisk. Tak ???? Bedste hilsner fra...

Læs mere
Berit | 43 år
Sekretær

Kære Helle Tak for din hjælp, du fik mig på rette spor i en meget kaotisk tid, så jeg kunne komme til at fungere igen. Du har været en kæmpe støtte, og allerede fra første samtale kunne jeg mærke en...

Læs mere
Susanne | 56 år
Grafiker

Når man farer lidt vildt i tilværelsen og er mere trist en glad, er det altid rart at tale med nogen, der forstår en. Men Helle udfordrer også. Hun udfordrede min måde at tænke på, mit eget vanlige...

Læs mere
Lærke | 41 år
Administrativ medarbejder

I forbindelse med stress, har Helle hjulpet mig med at genfinde energien og overskuddet til at træffe de nødvendige beslutninger, der skulle til, for at komme tilbage på min arbejdsplads, med troen...

Læs mere
Peter | 51 år
Direktør

Helle har mødt mig 100 % hvor jeg er, og jeg har hver gang fået en tryg følelse af Helles faglighed og erfaring. Helles ro og nærvær har gjort at jeg har kunnet spejle og reflektere, tage ansvar og...

Læs mere
Mette | 50 år
HR chef

Jeg har i en periode, været gennem et coaching forløb hos Helle. Jeg befandt mig pludselig selv blandt den tilsyneladende støt voksende gruppe af mennesker der ender med diagnosen ”Stress”, selvom...

Læs mere
Morten Brendstrup | 46 år
Underviser | Tidl. chef Skolen for Transport og Logistik - AARHUS TECH

Helle, du har hjulpet mig med at indse at, det jo ikke kun er andre der trigger noget i mig, jeg trigger så sandelig også noget i andre, med min måde at møde folk på. Under forløbet har jeg formået...

Læs mere
Charlotte Vissing | 45 år
Kontorassistent

Helle har hjulpet mig med at forstå mit eget forsvar og adfærdsmønstre og med at få taget ansvar for de indgroede dårlige vaner og tankemønstre. Jeg har fået hjælp til at vende situationerne så de...

Læs mere
Lene | 46 år
Kontorassistent

Jeg har været rigtig glad for at blive mødt med så stor venlighed og humor! Jeg tror ikke der har været en samtale, hvor jeg ikke har grinet, selvom samtalen måske har startet med noget, der var...

Læs mere
Sofie | 23 år
Studerende

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Helle. Mit forløb hos hende har givet mig en større selvindsigt og hjulpet mig til at træde et skridt tilbage særligt i forhold til de udfordringer, vi...

Læs mere
Lone | 47 år

Helle hjalp mig med at finde frem til og arbejde med helt konkrete strategier til at mindske stress. Strategier, som nu er en fast bestanddel i min personlige værktøjskasse. Jeg oplevede mit forløb...

Læs mere
I. Rasmussen | 38 år
Marketing Projektleder