Klientudtalelser | Psykolog anbefalinger

På denne side finder du udtalelser fra klienter der enten er eller har været i et forløb hos mig. Du er velkommen til at læse mere om de muligheder du har med enten samtaleterapi, parterapi eller coaching – eller kontakt mig hvis du har spørgsmål. Mvh. Helle

Jeg fik et psykologforløb ved Helle i forbindelse med skilsmisse. Det har været et rigtigt godt forløb hvor det vigtigste for mig var at få parkeret min kæmpe skyldfølelse og dårlige samvittighed,...

... Læs mere
Camilla E. | 38 år
Mellemleder | IT

Tusind tak for seancerne hos dig. Jeg har fået så meget ud af det og det har været så dejligt at være hos dig.

Lone | 54 år
Receptionist

Kære Helle, Undskyld for alt for sent svar. Der har været run på i den seneste uge - men faktisk fordi, at jeg i eftermiddag underskriver en ny jobkontrakt 😄 jeg har fulgt alle dine ord og...

... Læs mere
Dorte | 32 år
Global Manager

Hej Helle Du skal vide at jeg er dig meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået hos dig. Din måde at være på og din måde at møde mig på, har været helt fantastisk. Tak 😊 Bedste hilsner fra...

... Læs mere
Berit | 43 år
Sekretær

Kære Helle Tak for din hjælp, du fik mig på rette spor i en meget kaotisk tid, så jeg kunne komme til at fungere igen. Du har været en kæmpe støtte, og allerede fra første samtale kunne jeg mærke en...

... Læs mere
Susanne | 56 år
Grafiker

Når man farer lidt vildt i tilværelsen og er mere trist en glad, er det altid rart at tale med nogen, der forstår en. Men Helle udfordrer også. Hun udfordrede min måde at tænke på, mit eget vanlige...

... Læs mere
Lærke | 41 år
Administrativ medarbejder

Kontakt din psykolog i Brabrand, Aarhus 

Du kan kontakte mig her via formularen eller telefonisk

Helle Falsberg - Aut. Psykolog Århus | Kort ventetid

Helle Falsberg

TELEFONTID

Man - Torsdag
08:00 - 08:45

4040 5225

(Efterlad evt. besked og jeg vender tilbage snarest muligt)

14 + 5 =

Ved kontakt giver du automatisk samtykke til at tilsendt info behandles fortroligt jf. min hjemmesides samtykkeerklæring.